AntiFume verlaagt de behoefte van tabak, waardoor u minder gaat roken.

Disclaimer/Vrijwaring

De gebruikers van AntiFume zijn te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de neusinhalator. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en is slechts bedoeld als informatie omtrent het gebruik van AntiFume.

AntiFume is GEEN geneesmiddel maar slechts een hulp middel om te kunnen stoppen met roken. Lees voor het gebruik de bijsluiten om misverstanden te voorkomen. AntiFume buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken onder de tien jaar. Voor het gebruik van AntiFume moet u individuele intolerantie testen op contra indicaties. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Privacy

Wij respecteren uw privacy betreffende informatie die u over uzelf geeft op deze website. De door u verstrekte gegevens worden noch verhuurd, noch verkocht, noch op enige andere wijze doorgegeven aan andere mensen of bedrijven. Gegevens kunnen wel worden uitgeleverd als daar in een juridisch proces wettelijk om gevraagd wordt, wanneer het nodig is als verdediging tegen strafrechtelijke aantijgingen, of in situaties waarin wij onze wettelijke rechten beschermen.

Aansprakelijkheid

De ontwikkelaar, auteur, eigenaar of webmaster van deze website kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan de juistheid, volledigheid of effectiviteit. Lezers die gebruik maken van de informatie op deze site of deze informatie toepassen, doen dit geheel op basis van eigen risico. De ontwikkelaar, auteur, eigenaar of webmaster aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of op welke manier dan ook verband kan houden met het gebruik van deze website.