AntiFume verlaagt de behoefte van tabak, waardoor u minder gaat roken.

Gebruiksaanwijzing

AntiFume is veilig toch hebben wij een gebruiksaanwijzing gemaakt. Voor het eerste gebruik moet u de inhalator reinigen met een doekje met 3% oplossing van waterstofperoxide. Wanner u behoefte voelt om te roken plaats u de AntiFume inhalator in uw neus en ademt u 5-7 keer via de inhalator in. Het zenuwcentrum in de hersenen ontvangt onmiddellijk een signaal via de geursensoren, en blokkeren de drang om te roken. Het gebruik van de AntiFume inhalator is gemakkelijk en door het compacte formaat heeft u het altijd bij de hand. De AntiFume inhalator kan minimaal 45 dagen worden gebruikt voordat de werking zal verminderen maar dit is ook afhankelijk van het aantal sigaretten dat u rookt. AntiFume inhalator gebruikt essentiële oliën die tijdens het uitvoeren van de inhalaties onmiddellijk effect hebben. En AntiFume zorgt dat u de gewoonte om een sigaret vast te houden verliest, wat een onderdeel vormt van de psychologische verslaving van het roken. Ook kan AntiFume worden gebruikt met andere producten of medicijnen. AntiFume verbetert de slijmvliezen van de neusholten en veroorzaakt geen complicaties. AntiFume veroorzaakt geen verslaving en vereist geen toezicht van een arts.

Waar kunt u AntiFume gebruiken?

De AntiFume inhalator zal uw verblijf op plaatsen waar roken verboden is vergemakkelijken, door het gebruik van AntiFume kunt u een lange tijd zonder behoefte naar een sigaret, tevens vermindert AntiFume de onaangename ontwenningsverschijnselen.

AntiFume kunt u overal gebruiken, in het vliegtuig, in de trein of andere openbare vervoersmiddelen waar u niet mag roken. In café of restaurant, hotel, kantoor op uw werkplek en andere openbare gelegenheden waar roken verboden is kunt u AntiFume gebruiken zonder de stress dat u nergens een sigaret op kunt roken.